Εταιρεία

Η εταιρεία Insulations υπό την διεύθυνση του Γεώργιου Τάτσιου έχει μια πολυετή πορεία στο χώρο των συστημάτων μόνωσης από το 1980. Με βάση την σταδιακή και συνεχή βελτίωση αυτής και προσθέτοντας νέες ιδέες στην υπάρχουσα πείρα ο Τάτσιος Ιωάννης Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. σε συνεργασία με τον Τάτσιο Χαράλαμπο BSc Επιστήμης υλικών & Διοίκησης επιχειρήσεων  συνεχίζουν την εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρίας προσθέτοντας το στοιχείο της ανακαίνισης και της ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων.

Χαρακτηριστικό της εταιρείας μας είναι τα μεγάλα έργα που έχει αναλάβει, τα οποία προϋποθέτουν ιδιαίτερη τεχνογνωσία, και πλαισιώνονται αποκλειστικά από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Η Insulations δίνει ιδιαίτερη βάση στην στενή παρακολούθηση της εξέλιξης και της προόδου των εργασιών σε όλα τα στάδια εκτέλεσης, αλλά και της εφαρμογής, με στόχο την συνεχή βελτίωση και αποτελεσματικότητα του έργου.

Η εταιρεία μας από το ξεκίνημά της έχει ως γνώμονα την χρήση επώνυμων υλικών άριστης ποιότητας. Τα υλικά σε συνδυασμό με την πιστοποιημένη τεχνογνωσία της εταιρείας, καθώς και η χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, υπόσχονται στον εκάστοτε πελάτη το προσδοκώμενο αποτέλεσμα παρέχοντας συγχρόνως εγγύηση ποιότητας.

Η συνεργασία σας με την εταιρεία Insulations σε συστήματα μόνωσης , ανακαίνισης αλλά και ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων, πέρα από επιλογή είναι και επένδυση, ως προς το μέγιστο όφελός σας.

Ελληνικά